05.11.2020 | 02:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

VÁNOČNÍ TRENDY 2020

Rodina, přátelé a společenský život. To je to, na čem záleží.
Jakmile začneme přehodnocovat náš současný konzumně orientovaný životní styl, formuje se v nás nový smysl sounáležitosti a zodpovědnosti. Tato skutečnost je patrná v našem postoji k pořádání společenských oslav: slavnostních setkání, u kterých upřednostňujeme pocit pohody.

Ať už se je jedná o osobní nebo sezónní akce, všechny oslavy pořádáme s velkou láskou a nadšením, abychom si užili společné chvíle pospolu. Tím vytváříme vzácné okamžiky k posílení a udržení mezilidských vztahů.
Tento meta trend je ztvárněn prostřednictvím tří současných stylů a barevných světů – zelený rituál, hedvábný večírek a šťastné setkání, které nabízejí širokou škálu designového provedení.

Jakými tématy jsou inspirovány letošní vánoční trendy? Jaký styl a designe ovládne letošní Vánoce? Jaké barvy, vzory, materiály a povrchy budou dominovat vánočním dekoracím? Jaká forma prezentace vánočních dekorací nejvíce osloví a zujme pozornost vašich zákazníků? Odpovědi naleznete v následující vizuální prezentaci Vánočních trendů 2020 představené na největším evropském mezinárodním veletrhu dekorací a doplňků Christmasworld 2020 v německém Frankfurtu nad Mohanem.

Celý text článku včetně inspirativních fotografií naleznete v časopise Floristika 6/2020.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down