06.07.2024 | 10:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Mystery shopping Neratovice

Cílem rubriky Mystery shopping je mapování úrovně floristických služeb a kultury prodeje květin. Touto cestou bychom rádi upozornili jak na pozitivní, tak negativní jevy v nabídce běžným zákazníkům, kteří těchto služeb využívají.

V rámci průzkumu se hodnotí práce anonymně, pořízená v náhodně vybraném městě, které poté nezávislí florista profesionálně zhodnotí po stránce technické a estetické.

Zadání

Kytice pro učitele/učitelku na třídní sraz po 30 letech v cenové relaci do 500 Kč.

Město: Neratovice

Datum a čas nákupu: pondělí 10. 6. 2024, 14:30 hod.

Skladba sortimentu: 55 % hrnkové a sezónní rostliny, 10 % řezané květiny, 5 % umělé květiny a aranžmá z umělých květin 30% dekorativní a dárkové předměty

Celkový dojem z obchodu: Obchod je na dobře viditelném místě, již z dálky láká k nákupu sezónních rostlin, které jsou úhledně vyskládané před obchodem. Výloha je velmi malá a v podstatě umožňuje průhled do obchodu. Sortiment v prodejně je úhledně a tematicky vyskládaný, zákazník má dostatek prostoru pro volný pohyb, přestože je obchod velmi úzký a malý. Rozvržení zboží je přehledné. Na pultu a v jeho blízkosti je nabídka hrnkových květin, pár vázaných kytic. Řezané květiny jsou v lednici za pultem, působí čerstvě, vázy jsou z neprůhledného plastu. Pult i prostor za ním jsou čisté, pracovní plocha je v zadní místnosti navazující na prodejnu. Sortiment odpovídá požadavkům lokálního trhu. 

Celý text článku naleznete v tištěné a elektronické verzi časopisu Floristika 4/2024.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down