29.08.2024 | 12:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Česká republika má svou reprezentantku na World Cup of Floral Art 2025: Karolinu Žáčkovou!

SKF ČR Vám s velkou hrdostí představuje Karolinu, která bude reprezentovat Českou republiku na prestižní soutěži World Cup of Floral Art 2025 v Haagu. Tato významná událost je vrcholem floristického umění a Karolina byla vybrána, aby v tomto mezinárodním klání ukázala své výjimečné dovednosti.

Mistr ve svém oboru

Karolina není v české floristice žádným nováčkem – dvakrát získala titul Mistryně České republiky a opakovaně se stala vicemistryní na národní úrovni. Její talent zazářil i na mezinárodní scéně, kde se stala druhou vicemistryní ve Visegrad Cupu, soutěži, která sdružuje nejlepší floristy ze středoevropského regionu.

Kromě soutěžních úspěchů je Karolina také uznávanou lektorkou floristiky a svou vášeň a znalosti předává dalším generacím floristů. Svou odbornost prokázala i jako členka poroty na floristických soutěžích, kde s pečlivostí a citem hodnotí díla ostatních umělců.

Na World Cup of Floral Art v Haagu v Nizozemsku bude soutěžit proti nejlepším floristům z celého světa, aby ukázala, co česká floristika dokáže. Tato soutěž není jen o technice, ale i o umění a inovaci. Karolina bude muset zvládnout řadu výzev a vytvořit aranžmá, která oslní porotu svou originalitou, precizností a estetikou. 

Připravte se na sledování této výjimečné události a fanděte Karolině, která s sebou přináší nejen své dovednosti, ale i ducha českého umění a kultury. World Cup of Floral Art 2025 je příležitostí pro Českou republiku zazářit na světové scéně, a my věříme, že Karolína přinese domů další významný úspěch.

Pokud byste chtěli Karolinu podpořit nebo se jinak zapojit, kontaktujte nás na e-mail svaz.skf@seznam.cz.

Držíme jí palce a těšíme se na její jedinečné květinové výtvory!

Zdroj: SKF ČR

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down