13.09.2024 | 10:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Podzimní Just chrys 2024

V rychle se měnícím světě stoupá potřeba jistoty a stability. Nejistá doba však nabízí také nové příležitosti a možnosti. Hledáme pozitivní vjemy, které nám dodávají energii a pomáhají čelit výzvám při hledání své cesty. Motto letošní kolekce zní – Usmívej se a svět se bude smát s tebou!

Trend Smyslné Safari je robustní, drsný, přirozený, udržitelný a bez umělých příkras. Chryzantémy na sebe strhávají pozornost, vystupují jako květinové hvězdy na klidném pozadí hnědé a zelené. Robustní, zemitý trend s drsným charakterem.

Halloween nemusí být vždy strašidelný; naopak! To dokazuje podzimní stolní dekorace Shocktober. Temně oranžové chryzantémy září jako květinové divy na klidném pozadí. Vytvářejí tak působivou podívanou plnou květin! Magnólie se svými dvoubarevnými sametově hnědými listy vytvářejí přirozené kontrasty. Eukalyptus a exotické plody dodávají drsný a mocný vzhled. Zaujměte touto mužnou, robustní stolní dekorací: silnou, městskou a uzemněnou.

Celý text článku s mnoha inspirativními fotografiemi naleznete v tištěné a elektronické verzi časopisu Floristika 5/2024.

Podle materiálu FDF zpracovala Daniela Urešová

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down