Květy 2024

Výstaviště Lysá nad Labem vás srdečně zve na ojedinělou floristickou výstavu Květy, která se bude konat od 20. do 23. června. Dominantou výstavy bude monumentální květinové aranžmá od zkušené a talentované designérky Kláry Franc Vavříkové.

Přijďte si užít neuvěřitelnou atmosféru plnou barev, vůní a inspirace, kterou přinese tato obří květinová kompozice. Pojďte objevit nové trendy v aranžování květin a nechte se unést krásou přírody.

Květiny si pak budete moci zakoupit od zkušených prodejců a pěstitelů a nechat si odborně poradit přímo při koupi. Tato výstava je skvělou příležitostí nejen pro milovníky květin a zahradničení, ale pro každého, kdo si chce užít magii umění spojenou s přírodou.

Workshop s floristkou Klárou Franc Vavříkovou

Nenechte si ujít úžasný kurz květinové vazby s floristkou Klárou Franc Vavříkovou, která stojí za celým konceptem květinového aranžmá na výstavě Květy 2024! Klára si pro vás připravila ve spolupráci se sklářstvím Vagnerglass úžasný workshop, ve kterém vám vysvětlí, jaké květiny si můžete doma pěstovat k řezu a jak je naaranžovat do skleněných mís a váz. Kurz je zdarma v rámci vstupného na výstavu a nabízíme dva termíny: pátek 21. 6. a sobotu 22. 6., vždy od 11:00 hodin v hale C.

20.–22. června 2024 09:00–17:00 · 23. června 2024 09:00–16:00 · Výstaviště Lysá nad Labem*

Zdroj: Výstaviště Lysá nad Labem

Úvodní foto: Daniela Urešová

Pozvánka na workshop Kytice do skla s obrázkem kytice tulipánů ve váze

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down